wyszukiwanie zaawansowane
Strona główna1 » Opinie o sklepie

Opinie o sklepie

Podziękowanie:
Serdecznie dziękujemy Ci, za zakupy w naszym sklepie. Dokładamy wszelkich starań, żebyś był zadowolony z terminu dostawy oraz jej zgodności z opisem. Jeśli tak nie jest prosimy o kontakt z nami.
Jeśli Jesteś zadowolony/a z obsługi naszego sklepu, prosimy o wystawienie odpowiedniego komentarza.
W przypadku zakupów w serwisie aukcyjnym allegro, należy zalogować się na swoje konto i wystawić komentarz. Oczywiście, jeśli Kupowałeś na allegro, również mile widziane jest dodanie komentarza pod niżej podanymi adresami.


W przypadku zakupów w naszym sklepie internetowym prosimy wystawić komentarz pod tymi adresami:

alt
alt

alt

Drogi Kliencie jeśli Jesteś zadowolony z naszej obsługi i Chcesz docenić poziom naszej obsługi, bardzo prosimy o wystawienie opinii.
Równocześnie wystawiony opinii jest dla nas informacją, że przesyłka została doręczona terminowo, a także że wszystko jest w porządku.

Za wszystkie opinie dziękujemy, nawet jeśli nie są pozytywne, pomogą nam polepszyć obsługę, tak żeby Państwo w przyszłości byli zadowoleni ale mamy nadzieję że uda nam się uniknąć takich opinii :)


Dodaj nową opinię o sklepie

Średnia ocena3,8
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Adam
  • Data napisania recenzji: 03-05-2019
Wszystko byłoby dobrze, gdyby nie fakt wystawienia towaru do sprzedaży, którego już sklep nie posiadał. Gdy już dokonałem zakupu on-line i przelewu, to otrzyamłem tel. że ten towar już nie występuje. Tak się nie robi. Zaproponowano mi coś innego, droższego z dopłatą, innej marki itd. Kupiłem, ale znowu trzeba było czekać na przesyłkę, bo nie było w magazynie. Oczywiście magicznego słowa nie usłyszałem, ani nie przeczytałem. Decyzja należy do Państwa, czy kupować, czy nie.
Odpowiedź sklepu:
Panie Adamie przykro nam że jest Pan niezadowolony do końca z obsługi, zarzucił nam Pan że Pana nie przeprosiliśmy, tylko za co mieliśmy Pana przepraszać ? za to że nie doczytał Pan, statusu dostępności produktu i jego czasu wysyłki ? Który miał wyraźnie podane cytuje, "Czas wysyłki: Od 2h roboczych dla produktów z dostępnością w naszym magazynie, dla produktów na zamówienie na zapytanie" ten produkt mieliśmy w wyprzedaży do wyczerpania stanu magazynowego importera, a aktualizację tych stanów otrzymywaliśmy raz na tydzień, dlatego też zapis mówiący o dostępności na zapytanie. Pan nie pytał tylko zamówił, po sprawdzeniu dostępności otrzymał Pan od nas informacje, że tego produktu już nie ma w magazynie importera i nie będzie, i dlatego zaproponowaliśmy jego zamiennik, i nie innej marki tylko dokładnie ten sam produkt która od tego roku firma Stihl, zamiast w kolorze Viking, sprzedaje w kolorach pomarańczowych Stihl.. Oczywiście że nie mamy wszystkiego na stanie, ale taka informacja jest umieszczona na stronie, więc nie wiemy czy właściwym jest przepraszanie za to, że Klient nie czyta tego co jest napisane, Jeśli wg. Pana powinniśmy za to przepraszać, to najmocniej przepraszamy. Pozdrawiamy PAJM
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Piotr
  • Data napisania recenzji: 23-04-2019
Szybki przesyłka. Towar sprawny, zgodny z opisem i dobrze zapakowany.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: JACEK
  • Data napisania recenzji: 10-04-2019
Pierwszy raz dokonywałem zakupów w sklepie Pajm.pl ... i na pewno nie ostatni. Moja opinia wyrażona jednym słowem brzmi: REWELACJA! A mówiąc konkretnie: 1. Cena zakupu, zdecydowanie najniższa ze wszystkich sklepów, a sprawdziłem ich przed zakupem naprawdę wiele. 2. Opis produktów, najlepszy z jakim się spotkałem. Mogłem się dowiedzieć o produkcie dosłownie wszystkiego - a nie było to tylko powielenie podstawowych parametrów sprzętu z instrukcji obsługi jak w innych sklepach. W innych sklepach tak naprawdę nie sposób było się domyślić czym różnią się trzy bliźniacze modele kosiarek danego producenta, różniące się ceną o kilkaset złotych. W pajm.pl - nie było takiego dylematu. Dokładne i precyzyjne opisy sprzętu. 3. Dostawa i wysyłka towaru - bardzo szybka. 4. Wysyłka towaru darmowa (oczywiście zależy to od kwoty zamówienia). 5. Dodatkowe gratisy do zamówienia, naprawdę znacznej wartości. 6. Sprzęt przyszedł starannie i bezpiecznie zapakowany. 7. Co do jakości sprzętu - jeszcze nie wypróbowałem, trawa jeszcze nie urosła aby ją skosić ;-) Podsumowując, jestem bardzo zadowolony. Jest to zdecydowanie najlepszy sklep w jakim dokonywałem zakupów przez internet. Z czystym sumieniem polecam. Trzymajcie tak dalej.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: xxx
  • Data napisania recenzji: 07-04-2019
Zakupiona kosiarka spełnia moje oczekiwania.Jestem zadowolony z zakupu.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: JACEK
  • Data napisania recenzji: 05-04-2019
Pierwszy raz dokonywałem zakupów w sklepie Pajm.pl ... i na pewno nie ostatni. Moja opinia wyrażona jednym słowem brzmi: REWELACJA! A mówiąc konkretnie: 1. Cena zakupu, zdecydowanie najniższa ze wszystkich sklepów, a sprawdziłem ich przed zakupem naprawdę wiele. 2. Opis produktów, najlepszy z jakim się spotkałem. Mogłem się dowiedzieć o produkcie dosłownie wszystkiego - a nie było to tylko powielenie podstawowych parametrów sprzętu z instrukcji obsługi jak w innych sklepach. W innych sklepach tak naprawdę nie sposób było się domyślić czym różnią się trzy bliźniacze modele kosiarek danego producenta, różniące się ceną o kilkaset złotych. W pajm.pl - nie było takiego dylematu. Dokładne i precyzyjne opisy sprzętu. 3. Dostawa i wysyłka towaru - bardzo szybka. 4. Wysyłka towaru darmowa (oczywiście zależy to od kwoty zamówienia). 5. Dodatkowe gratisy do zamówienia, naprawdę znacznej wartości. 6. Sprzęt przyszedł starannie i bezpiecznie zapakowany. 7. Co do jakości sprzętu - jeszcze nie wypróbowałem, trawa jeszcze nie urosła aby ją skosić ;-) Podsumowując, jestem bardzo zadowolony. Jest to zdecydowanie najlepszy sklep w jakim dokonywałem zakupów przez internet. Z czystym sumieniem polecam. Trzymajcie tak dalej.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Jacek
  • Data napisania recenzji: 06-01-2019
Wszystko Ok . Polecam
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Tomasz
  • Data napisania recenzji: 16-12-2018
miła i fachowa obsługa w szybkim czasie, towar zgodny z opisem w 100% polecam
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Marcin
  • Data napisania recenzji: 28-11-2018
Zamówienie zrealizowane szybko i sprawnie. Towar dotarł bez żadnego uszczerbku. Gorąco polecam ten sklep.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Alfred
  • Data napisania recenzji: 14-11-2018
polecam w 100 procentach wszystko ok napewno jeszcze u nich cos zamowie
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena4,8
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Ryszard
  • Data napisania recenzji: 03-11-2018
Przy dostawie przez kuriera InPost brak możliwości ustalenia godzin dostawy
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena4,8
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Jarosław
  • Data napisania recenzji: 30-09-2018
Następnym razem kupiłbym jeszcze raz. Polecam
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Krzy.
  • Data napisania recenzji: 17-09-2018
same pozytywy, polecam
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Katarzyna
  • Data napisania recenzji: 16-09-2018
Zakup udany. Polecam wszystkim.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Dawid
  • Data napisania recenzji: 23-08-2018
Oryginalny produkt w dobrej cenie
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Produkty jakie Klient zakupił:
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: marzena
  • Data napisania recenzji: 30-06-2018
Polecam zakupy.Super sklep , wysyłka expresowa turbo, wszystko tak jak powinno być. Dziękuję.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Tomasz
  • Data napisania recenzji: 23-05-2018
Wszystko OK, bardzo szybka wysyłka, kosiarka bardzo dobrze zapakowana, polecam i pozdrawiam.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Marcin
  • Data napisania recenzji: 19-05-2018
polecam zakup
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Arkadiusz
  • Data napisania recenzji: 13-05-2018
Bardzo solidny sklep. Co jakiś czas zamawiam u nich bez żadnych problemów.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Rafał
  • Data napisania recenzji: 06-05-2018
szybko sprawnie konkretnie polecam nawet niewielki problem wynikły z niesprawdzenia paczki przez moją osobę został rozwiązany w trybie natychmiastowym pozdrawiam właściciela i całą ekipę
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Jarosław
  • Data napisania recenzji: 06-05-2018
Szybko, konkretnie, rzeczowo, pełen profesjonalizm, polecam zakupy w pajm.pl
Klient poleca zakupy w naszym sklepie