wyszukiwanie zaawansowane
Strona główna » Opinie o sklepie
  • Darmowa dostawa
  • Autoryzowany dealer

Opinie o sklepie

Podziękowanie:
Serdecznie dziękujemy Ci, za zakupy w naszym sklepie. Dokładamy wszelkich starań, żebyś był zadowolony z terminu dostawy oraz jej zgodności z opisem. Jeśli tak nie jest prosimy o kontakt z nami.
Jeśli Jesteś zadowolony/a z obsługi naszego sklepu, prosimy o wystawienie odpowiedniego komentarza.
W przypadku zakupów w serwisie aukcyjnym allegro, należy zalogować się na swoje konto i wystawić komentarz. Oczywiście, jeśli Kupowałeś na allegro, również mile widziane jest dodanie komentarza pod niżej podanymi adresami.


W przypadku zakupów w naszym sklepie internetowym prosimy wystawić komentarz pod tymi adresami:

alt
alt

alt

Drogi Kliencie jeśli Jesteś zadowolony z naszej obsługi i Chcesz docenić poziom naszej obsługi, bardzo prosimy o wystawienie opinii.
Równocześnie wystawiony opinii jest dla nas informacją, że przesyłka została doręczona terminowo, a także że wszystko jest w porządku.

Za wszystkie opinie dziękujemy, nawet jeśli nie są pozytywne, pomogą nam polepszyć obsługę, tak żeby Państwo w przyszłości byli zadowoleni ale mamy nadzieję że uda nam się uniknąć takich opinii :)


Dodaj nową opinię o sklepie

Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Konrad
  • Data napisania recenzji: 25-02-2021
Polecam .Sprawna i konkretna obsługa.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Agnieszka
  • Data napisania recenzji: 12-02-2021
Miła fachowa, obsługa. Mąż zadowolony z trafionego prezentu.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena4,5
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Zbigniew
  • Data napisania recenzji: 06-02-2021
Zakupy szybkie i sprawne. Polecam
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Bogdan
  • Data napisania recenzji: 25-01-2021
Bardzo dobrze, krotki termin realizacji-polecam.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Joanna
  • Data napisania recenzji: 19-01-2021
szybko sprawnie i zgodnie z zamówieniem
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Produkty jakie Klient zakupił:
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Marcin
  • Data napisania recenzji: 18-01-2021
Polecam super sklep , fachowa obsługa i sprawna dostawa
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Jacek
  • Data napisania recenzji: 03-01-2021
Godne polecenia :)
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Produkty jakie Klient zakupił:
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Bogdan
  • Data napisania recenzji: 02-01-2021
Polecam Towar otrzymałem w następnym dniu
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Jakub
  • Data napisania recenzji: 27-12-2020
Bardzo dobry kontakt ze sklepem. Szybka wysyłka i cena najlepsza jaką znalazłem w intrenecie. Z pewnością jeszcze tutaj będę zamawiał.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Stanisław
  • Data napisania recenzji: 16-12-2020
Sprawna i profesjonalna obsługa, szybka dostawa, polecam
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Sylwia
  • Data napisania recenzji: 11-12-2020
Zakup mojego produktu nie doszedł do skutku, ale jestem bardzo zadowolona z obsługi klienta. Zrobiłam zakup, który od razu opłaciłam, potem dostałam informacje, że nie jest już potrzebny, napisałam maila do obsługi klienta, wysłałam dokument o rezygnacji i zwrot pieniędzy miałam na koncie na następny dzień. Rzadko mi się zdarzało, że wszystko przebiegało tak szybko i bez żadnych komplikacji zatem ode mnie duży plus.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Władysław
  • Data napisania recenzji: 01-12-2020
Zakup zrealizowany profsjonalnie
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: ROBERT
  • Data napisania recenzji: 22-10-2020
Załatwianie formalności związanych bezpośrednio z waszej firmy w pełni satysfakcyjące dostawa na czas w mgnieniu oka z uwzględnieniem rabatu pewna z mojej strony polecam wszystkim którzy jeszcze nie skorzystali z waszych usług z poważaniem Robert Giżycki pozdrawiam.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Produkty jakie Klient zakupił:
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Jerzy
  • Data napisania recenzji: 18-10-2020
Towar zgodny z zamówieniem. Bardzo szybka wysyłka.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Wacław
  • Data napisania recenzji: 02-09-2020
Przedmiot godny z opisem
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Zbigniew
  • Data napisania recenzji: 24-08-2020
Szybki zakup, bardzo pomocna obsługa sklepu.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Henryk
  • Data napisania recenzji: 11-08-2020
Bardzo sprawna obsługa
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: DARIUSZ
  • Data napisania recenzji: 01-08-2020
Kosiarka spełnia oczekiwania.Produkt solidny,silnik co ważne bezszczotkowy.No i co istotne jest to produkt polski.Wspierajmy polski przemysł!
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena4,5
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Paweł
  • Data napisania recenzji: 23-07-2020
Wszystko ok. Polecam!
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Jarosław
  • Data napisania recenzji: 04-07-2020
Sklep ok.szybka realizacja i wysyłka zamówienia. Naprawdę polecam.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Produkty jakie Klient zakupił:

Produkt dnia

RS615U Robot koszący

RS615U Robot koszący do 3000 m² Robomow RS 615 U

8 549,14 zł7 694,23 zł brutto6 255,47 zł netto
Oszczędzasz: 10%
szt. Do koszyka
RS615U Robot koszący do 3000 m² Robomow RS 615 U
Oferta jest ważna tylko do końca dnia i kończy się za:

Aktualności

Korzystanie z tej witryny oznacza wyrażenie zgody na wykorzystanie plików Cookies. Więcej informacji o Polityce Cookies możesz znaleźć w zakładce Polityka prywatności.
Akceptuję. Nie pokazuj więcej tego komunikatu